ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στείλτε μας μήνυμα!

  Παραλαβή από το κατάστημά μας:

  Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το κατάστημα έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία στα στοιχεία που έχετε δηλώσει, για να σας ενημερώσει για το πότε είναι δυνατή η παραλαβή της.

  Αποστολή με courier:

  Οι αποστολές εντός Αθήνας πραγματοποιούνται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier. Οι ώρες παράδοσης είναι καθημερινές 09:00 – 17:00. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ανάλογα με τον προορισμό.

  Για τους χερσαίους προορισμούς εντός Αττικής, το κόστος αποστολής είναι 3,50€ για δέματα έως 3 κιλά και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

  Για τους προορισμούς εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής είναι 4,50€ για δέματα έως 3 κιλά και 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

  Για τους προορισμούς που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι από τις εταιρίες ταχυμεταφορών, το κόστος αποστολής είναι 9,00€ για δέματα έως 3 κιλά και 2,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί κατά πολύ, έως και 5 εργάσιμες.

  Αποστολή με μεταφορική εταιρία:

  Οι παραγγελίες που περιέχουν είτε ογκώδη προϊόντα, είτε προϊόντα μεγάλου βάρους, είτε προϊόντα που δε μεταφέρονται για λόγους ασφαλείας από εταιρία ταχυμεταφορών, αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρίας.

  Το κόστος υπολογίζεται προσεγγιστικά από το σύστημα παραγγελιών και αφορά σε παραλαβή της παραγγελίας σας από τις κατά τόπους αποθήκες της εκάστοτε μεταφορικής. Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη απόκλιση, το κατάστημα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά.

  Η παράδοση γίνεται σε 1-4 εργάσιμες, ανάλογα με τον προορισμό.

  Εάν επιθυμείτε να υπολογίσουμε εμείς τον τρόπο αποστολής που σας συμφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς ( 2103410285 και 2103423016 ), είτε μέσω e-mail ( [email protected] ), είτε στο facebook.